GYIK

Szeretném jobban megismerni a márkát. Milyen márka, hol készülnek az ékszerek?

A Mariana ékszerek Izraelben készülnek, 1997-ben alapította Mariana, aki a cég tervezője is egyben. Kézműves ékszereik Amerikában, Asztráliában, Japánban is jelen vannak hosszú évek óta, Európában többek között Olaszországban, Hollandiában, Svájcban is forgalmazzák őket. Magyarországon 2020 óta elérhető a márka webshopunkon vagy partnerüzleteinkben.

Milyen méretűek az ékszerek? Biztos, hogy jó lesz az én csuklómra, nyakamra?

A nyakláncok, karkötők és gyűrűk mérete állítható. A webshopban minden termék leírásában megtalálod a pontos méreteket: a kristályok nagyságát milliméterben, az ékszer hosszát centiméterben megadva.

 

Fém allergiám van. Hordhatom a Mariana ékszereket?

Minden darab egyedileg, gondos kézimunkával születik, majd tartós fémbevonatot kap: 18 karátos rosegold vagy ródium formájában. Minden ékszer antiallergén, nikkel- és ólommentes.

 

Mi az a nemesfém bevonat? Milyen anyag a ródium?

A Mariana ékszerek alapanyaga rézötvözet, ez kap különféle nemesfém bevonatot. Az ismert rosegold plattírozás mellett a ródium is elérhető a Mariana ékszerek bevonatai között. A ródium karcolásálló, kemény, fényes ezüstfehér színű bevonatot eredményez, amely nem fog elszíneződni, oxidálódni vagy homályosodni.

 

Hogy tisztítsam az ékszerem?

Annak érdekében, hogy minél tovább megőrizd ékszered eredeti fényét és minőségét, javasoljuk, hogy kövesd az Ápolási útmutatóban foglaltakat.

 

Mikor kapom meg a csomagomat?

A vásárolt ékszeredet 2- 4 munkanapon belül szállítjuk házhoz Magyarország területén belül. Csomagszállító partnerünk a GLS Futárszolgálat. Részletekért kattints a Hasznos információk/Szállítási tudnivalók menüponthoz.

 

Külföldre is rendelhetek?

Sajnos nem, egyelőre kizárólag belföldi rendeléseket tudunk fogadni.

 

Milyen fizetési módok közül választhatok?

A Mariana webáruházban háromféle módon tudsz fizetni: banki átutalással, Paylike kártyás fizetéssel és természetesen utánvéttel. Részletekért látogass el a Hasznos információk/Fizetési lehetőségek menüponthoz.

 

Meggondoltam magam, mégsem szeretném az ékszert. Hogyan tudom visszaküldeni?

Ha a megvásárolt termék  bármilyen okból nem nyeri el a tetszésed, 14 napon belül visszatérítjük a teljes vételárat. Részletekért látogass el a Garancia, elállási jog menüponthoz.

 

Mi a garanciaidő?

Akár webshopunkban, akár ékszerboltban vásároltad meg az ékszert, a vásárlástól számított 1 év garanciát vállalunk. A számla és a jótállási jegy bemutatása szükséges. További részletekért látogass el a Garancia, elállási jog menüponthoz.