Hasznos információk

 

A Mariana Világa A Mariana Világa A Mariana Világa

 

Nyakláncok

A kép illusztrálja a nyakláncok hossza közötti különbséget. Ne feledd, a méret és hossz-illeszkedés személyenként változhat a nyak méretétől és vastagságától függően. A Mariana nyakláncokat egy 10cm-es extender lánccal hosszabbították meg, így beállíthatod azt a méretet, ami neked legjobban tetszik. A kép a leggyakoribb nyakláncmodelleket mutatja, azonban kínálatunkban megtalálhatóak 70cm hosszú medálos nyakláncok is (exkluzív nyakláncok), melyek szintén 10cm-es hosszabbtó lánccal rendelkeznek.

 

Gyűrűk

Minden Mariana gyűrű állítható, hogy a legkényelmesebb legyen Neked! 17mm-22mm átmérőig változtatható a méretük. 

 

Kristályméretek

A Mariana ékszerek különböző formájú és méretű kristályokból állnak. A képen illusztráljuk a méretkülönbségeket. Minden ékszer adatlapján megtalálod a rá vonatkozó részletes méretleírást.

 

Karkötők

A Mariana karkötők állíthatóak, hogy legjobban illeszkedjenek csuklódhoz. A karkötők egyik végén 2cm-es hosszabbító lánc helyezkedik el, melyet – a karláncok kivételével – egy szív charm, a Mariana márkajelzés és egy ásvány vagy gyöngy díszít. A karkötők másik vége delfin kapoccsal csatlakozik az ékszerhez. Igény esetén tudjuk bővíteni a karkötőt további hosszabbító elemek hozzáadásával vagy egyedi megrendelésként lehetőség van hosszabb karkötő gyártására. Egyedi igényekről az info@mariana.hu email címre várunk jelzést.

 

Ápolási útmutató

Annak érdekében, hogy minél tovább megőrizd ékszered eredeti fényét és minőségét, a következő ápolási tippeket javasoljuk:

- Kerüld az ékszer közvetlen érintkezését spray-kel, testápolókkal, parfümökkel.
- Ne viseld a Mariana ékszereket zuhanyzás, fürdés közben. 
- Ne használj vegyszereket vagy polírozó készítményeket, bízd a tisztítást szakemberre.
- Ha mégis szennyeződés került rá, langyos vízzel mosd le és alaposan töröld szárazra az ékszert egy puha, száraz kendővel.
- Annak érdekében, hogy elkerüld a karcolódást más ékszerekkel, tartsd Mariana ékszered puha anyagból készült ékszertartó zsákban.

Ajándékkártya felhasználási feltételek

A Mariana ajándékkártyák kibocsátója (továbbiakban „ajándékkártya“) a Mariana Hungary Kft., adószáma: 28766641-2-13 (továbbiakban „Mariana“). Az ajándékkártyák használatára a következő feltételek vonatkoznak:

1. A kártyatulajdonos az ajándékkártyát kizárólag a www.mariana.hu webáruházban ékszerek ellenértékének forintban történő kiegyenlítésére használhatja fel.
2.  Az ajándékkártyát 20.000 Ft, 50.000Ft és 100.000Ft címletekben lehet megvásárolni. Ezeket a címleteket tetszőlegesen lehet kombinálni.
3. Az utalvány összegének vagy a vásárlás után fennmaradó részösszegnek a készpénzben történő kifizetése nem lehetséges. Ha a vásárlás után fennmaradt részösszeg, azt másik alkalomra átvinni nem lehet.
4. A kártyatulajdonos megtalálja az ajándékkártyán saját kuponkódját és az érvényesség utolsó napját (amely vásárlástól számított 1év).
5. A Mariana nem vállal felelősséget az elhagyott kártyákért, a lopás vagy egyéb visszaélések következtében elveszített ajándékkártyákon található összegekért cégünk nem nyújt semmilyen kárpótlást.
6. Az ajándékkártya nem névre szól, bármikor átruházható. A kártya beváltására jogosult személynek minősül az, aki rendelkezik a cégünk által kibocsátott kártyával, illetve használja azt a www.mariana.hu webáruházban.
7. Az ajándékkártya a vásárlástól számított egy évig érvényes. Lejárt kártyával a fizetés nem lehetséges.
8. Ezekre a feltételekre a magyar jog vonatkozik.

Jótállás

A Mariana Hungary Kft. a www.mariana.hu minden ékszerére a jogszabályoknak megfelelő 1 év jótállást biztosít (151/2003 (IX.22.) Korm. rendelet ). A jótállási jegyet mellékeljük az ékszeredhez. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, szakadásra nem vonatkozik a garancia.

A garancia a következő javítási munkákra vonatkozik:
- Hiányzó kapcsok, Mariana feliratú fémcímkék vagy charmok cseréje.
- Hiányzó kövek vagy kristályok cseréje (rendelkezésre állás függvényében).
- A termék cseréje hibás vagy sérült nemesfém bevonat esetén, vagy amelyek a vásárlástól számított 30 napon belül letöredeznek. Elengedhetetlen, hogy a számlát a vásárlás igazolásaként tartsd meg, hogy a garanciális csere díjmentesen biztosított legyen.

Minden egyes darabot eseti alapon értékelünk. Kérjük, küldj nekünk részletes információt és egy fotót a kárról, hogy jobban megértsük, hogyan segíthetünk, javítsuk ki vagy cseréljük ki Mariana ékszered. 

E-mail címünk: info@mariana.hu 

Elállási jog


A www.mariana.hu minden vásárlójának a jogszabály által előírt 14 napos pénz-visszafizetési garanciát (azaz elállási jogot) biztosít. Ha a megvásárolt termék  bármilyen okból nem nyeri el a tetszésed, a csomag kézhezvételétől számított két héten belül elállhatsz a vásárlástól és mi visszatérítjük a teljes vételárat.

1. ELŐSZÖR ÍRD MEG NEKÜNK
Írd meg, hogy visszaküldenéd a vásárolt ékszert, és visszakéred a pénzt.
Email címünk: info@mariana.hu 
Kérünk, hogy az emailben az alábbiakat mindenképpen tüntesd fel, hogy be tudjuk azonosítani a rendelésed:
– a vásárláskor megadott  név és email cím; 
– a megrendelésed száma és a termék(ek) cikkszáma  (megtalálod a megrendelés visszaigazoló emailben, több termék esetén minden cikkszámot kérünk feltüntetni);
– a bankszámlád száma, ahová kéred a vételár visszautalását.

2. EZUTÁN JUTTASD VISSZA HOZZÁNK A KAPOTT CSOMAG TELJES TARTALMÁT
Azaz a vásárolt ékszert, a díszdobozt, a számlát, a jótállási jegyet. Erre 14 napod van azután, hogy megkaptad a csomagot. Az alábbi címre tudod visszaküldeni: Mariana Hungary Kft.
2094 Nagykovácsi, Kalász utca 4.
A visszaküldés díja téged terhel. Válassz olyan módot a visszaküldésre, amely megfelelő módon nyomon követhető (pl: posta, futárszolgálat, stb.). Kizárólag az egyértelműen nem használt, sértetlen, eredeti címkével ellátott ékszer árát tudjuk visszatéríteni.
3. KÉT HÉTEN BELÜL VISSZAUTALJUK NEKED A TELJES VÉTELÁRAT 
Amennyiben minden  hiánytalanul, és sérülésmentesen megérkezett  hozzánk, 2 héten belül visszautaljuk a teljes vételárat és- amennyiben volt – a szállítási költséget az általad megadott bankszámlaszámra. Fontos: kérünk, hogy ne utánvétes küldeményként add fel a visszaküldendő csomagot, azt nem fogjuk tudni átvenni. A vételár visszatérítése utalással történik. 
Kizárólag a www.mariana.hu oldalon vásárolt termék ellenértékét áll módunkban visszatéríteni.
Az elállási nyilatkozatot innen tudod letölteni.

Szállítási tudnivalók

A vásárolt ékszeredet Magyarország egész területén házhoz szállítjuk 2- 4 munkanapon belül. Jelenleg kizárólag belföldi megrendeléseket tudunk fogadni. Csomagszállító partnerünk a GLS Futárszolgálat.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS, CSOMAGPONT/CSOMAGAUTOMATA (2-4 MUNKANAP) 
A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesít, hogy a következő munkanapon csomagod kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, újból értesítést kapsz, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzettnek. Az e-mailben megadott linken keresztül kiszállítási rendelkezést tudsz rögzíteni, melyben kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt a legközelebbi GLS depóban vagy egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban.  Amennyiben nem házhozszállítást kértél, a csomagpontra/csomagautomatába érkezésről a GLS fog e-mailben értesíteni. Ezt követően 5 munkanap áll rendelkezésedre a csomag átvételére.
 
A szállítás díja:
30.000 Ft rendelési érték felett ingyenes
30.000 Ft rendelési érték alatt csomagpont/csomagautomata esetén 1790 Ft
30.000 Ft rendelési érték alatt házhozszállítás esetén 1990 Ft

Kérünk, hogy olyan címet adj meg, ahol munkaidőben, 8-17 óra között elérhető vagy.

Fizetési lehetőségek

A  www.mariana.hu webáruházban vásárolt terméked árának kifizetésére a következő lehetőségek közül választhatsz:
1. UTÁNVÉT
Természetesen utánvéttel is fizetheted a vásárlásodat az ékszer átvételekor. Az utánvét összegét, ha házhozszállítást kértél, akkor készpénzben vagy bankkártyával tudod kifizetni a futárnak (erről a futárszolgálat tud tájékoztatást adni).

2. Stripe – BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Stripe elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli! Fizetéshez használhatod a következő kártyatípusok bármelyikét:
• MasterCard
• Visa 
• Visa Electron 
• Maestro

A kiválasztott termék kosárba helyezése, és a szállítási információk megadása után kell megjelölnöd, hogy a bankkártyás fizetés opcióval szeretnéd kifizetni az ékszeredet. Ezután automatikusan átkerülsz a Stripe biztonságos weboldalára. Itt kell megadnod a nevedet és a bankkártyád adatait. A tranzakció teljes egészében a Stripe weboldalán megy végbe. Sikeres fizetés esetén a Stripe weboldala visszairányít a www.mariana.hu-ra, a rendelésed “Fizetett” megjelölést kap, és postázzuk.