Ajándékkártya

Ajándékkártya
Ajándékkártya
Ajándékkártya
Ajándékkártya
Ajándékkártya
50 000 Ft
db
Kedvencekhez
A Mariana ajándékkártya tökéletes választás, ha egy hölgyet szeretnél meglepni.
Az ékszernek minden nő örül, ehhez kétség sem fér, azonban közel sem olyan könnyű eltalálni az ízlésének megfelelő darabot.
Ha biztosra akarsz menni, akkor ajándékozz utalványt és bízd rá a választás örömét!
Sokszínű termékkínálatunknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb és leginkább tetsző ékszert, így a Mariana ajándékkártyával nem csak széles választékot, de hatalmas örömet is ajándékozhatsz szeretteidnek!

Az ajándékkártyák érvényességi ideje:
Vásárlástól számított 1 év.

Kizárólag a www.mariana.hu webshopban vásárolható le, egyszeri alkalommal, egy összegben.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Ajándékkártya felhasználási feltételek

A Mariana ajándékkártyák kibocsátója (továbbiakban „ajándékkártya“) a Mariana Hungary Kft., adószáma: 28766641-2-13 (továbbiakban „Mariana“). Az ajándékkártyák használatára a következő feltételek vonatkoznak:


1 A kártyatulajdonos az ajándékkártyát kizárólag a www.mariana.hu webáruházban ékszerek ellenértékének forintban történő kiegyenlítésére használhatja fel.
2. Az ajándékkártyát 20.000 Ft, 50.000Ft és 100.000Ft címletekben lehet megvásárolni. Ezeket a címleteket tetszőlegesen lehet kombinálni.
3. Az utalvány összegének vagy a vásárlás után fennmaradó részösszegnek a készpénzben történő kifizetése nem lehetséges. Ha a vásárlás után fennmaradt részösszeg, azt másik alkalomra átvinni nem lehet.
4.A kártyatulajdonos megtalálja az ajándékkártyán saját kuponkódját és az érvényesség utolsó napját (amely vásárlástól számított 1év).
5. A Mariana nem vállal felelősséget az elhagyott kártyákért, a lopás vagy egyéb visszaélések következtében elveszített ajándékkártyákon található összegekért cégünk nem nyújt semmilyen kárpótlást.
6. Az ajándékkártya nem névre szól, bármikor átruházható. A kártya beváltására jogosult személynek minősül az, aki rendelkezik a cégünk által kibocsátott kártyával, illetve használja azt a www.mariana.hu webáruházban.
7. Az ajándékkártya a vásárlástól számított egy évig érvényes. Lejárt kártyával a fizetés nem lehetséges.
8.Ezekre a feltételekre a magyar jog vonatkozik.
Adatok
Cikkszám
ajandekkartya_50000
A vásárlás után járó pontok
500 Ft